Mehedinţi: Al doilea tronson al centurii ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu-Severin, inaugurat

centura
centura

Tronsonul doi de 4 kilometri al centurii ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost inaugurat luni în prezenţa autorităţilor judeţene din Mehedinţi.

Prefectul judeţului, Ion Mîţu, a declarat că lucrarea, cu o lungime totală de 12,5 kilometri împreună cu sectorul rutier al Drumului Naţional 6 Drobeta Turnu-Severin-Bahna s-a ridicat la valoarea de aproximativ 45 milioane euro din care aproximativ 26,5 milioane euro de la Uniunea Europeană, scrie Agerpres.

"Prin intrarea în circuitul rutier internaţional al acestui by-pass se asigură o mai bună siguranţă a traficului auto în zona municipiului Drobeta Turnu-Severin. Totodată prin devierea traficului greu se fluidizează circulaţia", a precizat Mîţu.

Potrivit sursei citate, de-a lungul acestei artere de circulaţie s-au reabilitat 20 de podeţe, s-au executat 25 de noi podeţe şi patru poduri.

El a menţionat că în cazul apariţiei unor probleme legate de calitatea lucrărilor, constructorul italian - JV Pizarotti Tirrena Scavi - are obligaţia să le remedieze pe cheltuială proprie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel