Medicul Adrian Zoican, linșat. ”Rușine celor care au regizat acest circ politic”

ZOICAN
ZOICAN

Adrian Zoican, șeful UPU Buzău, este un medic despre care, probabil, nu ați auzit decât după ce a fost acuzat că a lăsat o femeie să aștepte timp de 17 ore o consultatație, până când a leșinat.

Ulterior, a început să fie linșat în anumite publicații. Este posibil să fie vorba și de un scandal cu miză politică din moment ce Adrian Zoican a fost președinte PNL Buzău.

Dar trecând peste scenarii, Adrian Zoican era prezentat, în urmă cu doi ani, drept singurul urgentist rămas în Spitalul Județean Buzău. Lumea se temea ca nu cumva să plece din oraș. Acum, unicul lucru care se spune este că își disprețuiește pacienții și că îi lase să aștepte 17 ore pe holuri, lucru fals.

Jurnalișii au uitat!

Ionica Tarău, o femeie care luptă pentru drepturile persoanelor surdo-mute, a spus că Adrian Zoican a ajutat pe foarte mulți pacienți.

”Pot da câteva exemple de bătrâni surdo muți salvați deși aveau puls 42...! Și pot dezvolta subiectul cu UPU unde oamenii aflați sub influența băuturilor alcoolice, vitezomanii, unde persoanele care consumă droguri și cazurile sociale ajung acolo și sunt tratați de niște oameni cu suflet mare. Nu sunt roboți, sunt și ei tot oameni. Urlau televiziunile și ziarele că în UPU Buzău este un singur medic urgentist... că ce ne facem dacă pleacă?

Oare au uitat acei ziariști că acel medic este însuși Adrian Zoican? Știe cineva? A întrebat măcar din curiozitate câte gărzi, gardă după gardă, fără pauză a făcut acest medic? Că este Paște sau Crăciun, sâmbătă sau duminică, acolo-l găsești. Rușine celor care au regizat acest circ politic. Dacă acea doamnă era urgență, nu rezista 17 ore acolo... atâta minte nu au unii să gândească? De ce nu se dă înregistrarea de pe camera spitalului să vedem cum și-a petrecut doamna respectivă cele 17 ore??? De ce nu au mers acasă? Au așteptat comandă politică să acționeze luni dimineață? Jenant. Nu mai spun că nu ai voie să filmezi acolo. O fi legal să filmezi ? O fi penal ?”, a fost mesajul Ionicăi Tarău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel