Mazăre, reclamat pentru că îl "imită" pe Hitler. Reacția primarului Constanței

La Parchetul General a fost depusă o plângere penală împotriva lui Radu Mazăre, motivul fiind acela că îl imită pe dictatorul Adolf Hitler prin modul în care se tunde.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Situație fără precedent după ce și-a arătat susținerea față de Ponta. "Riscăm să intrăm într-o criză fără precedent în România"

Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului a trimis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o sesizare cu privire la Radu Mazăre care ar avea o tunsoare ca a lui Adolf Hitler.

"Așa mă tund de vreo câteva luni. Așa este la modă. Mulți tineri se tund așa. Este o modă care a revenit. Este adevărat că așa se tundea și Hitler, dar nu văd ce legătură are. În 2009, când am defilat îmbrăcat în uniformă de german, a fost o greșeală sau o extravaganță prea mare. Mi-am asumat și le-am cerut iertare celor care s-au simțit lezați", a zis Radu Mazăre la România TV.

Întrebat cum va acţiona în continuare, având în vedere că i s-a făcut plângere penală la Parchetul General pentru felul în care arată, Radu Mazăre a declarat: "De prin luna august am început să-mi fac cărare într-o parte. O să o schimb. O să-mi fac cărare pe mijloc"

Reamintim că în 2009, Radu Mazăre a defilat în public în uniformă nazistă. Fapta să a rămas nesancționată politic și juridic. Plângerea împotriva lui Radu Mazăre a fost tratată̆ netransparent, eronat și pă̆rtinitor, fapt care a permis "recidivă" domnului Mazăre, care consideră că această este modul cel mai adecvat de a se prezenţa, că persoană publică, în faţă cetăţenilor români, scrie EVZ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel