Mărturii cutremurătoare la priveghiul procurorului Flavius Chiș, din Arad, mort în Slovenia

Mărturii cutremurătoare la priveghiul procurorului Flavius Chiș, din Arad, care a murit împreună cu întreaga familie în urmă cu câteva zile într-un cumplit accident rutier în Slovenia. 

Unul dintre pastori, apropiat al familiei, a făcut o mărturisire care le-a dat fior celor prezenți la priveghi, potrivit romaniatv.net. Acesta a povestit cum soția procurorului, Ioana, a avut o premoniție legată de moartea lor.

"A fost o duminică dimineața în care mă pregăteam să-mi încep slujba și a venit Ioana și mi-a spus:  «Am visat că am avut un accident de mașină. Am o singură dorință, dacă este să plecăm din lumea asta, vreau să plecăm toți împreună»".

Întreaga familia a fost așezată în sicrie în mijlocul bisericii: Flavius Chiș, care urma să își ia funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pe 15 iulie, soția sa, Ioana, fiul lor, Cezar, și mama femeii.

Tragedie: Un prim-procuror și familia sa, striviți de un tir pe autostradă, în Slovenia

Mașina în care ei se aflau a fost, la propriu, strivită de un tir, pe o autostradă în Slovenia, pe 13 iulie. Ei se întorceau din Italia unde sărbătorise nouă ani de căsnicie.

Șoferul care a produs tragedia nu a fost găsit încă. În Slovenia, peste 150 de oameni, autorități și voluntari, îl caută pe șoferul criminal care a provocat tragedia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel