Mărturia cutremurătoare a unei mame care și-a pierdut fiica în Colectiv

Alexandra Matache, pentru prieteni "Alexis", avea doar 26 de ani. A murit pe 1 noiembrie, în urma incendiului din Clubul Colectiv, unde era barmaniță, după două zile de durere. 

"Când am ajuns la spital, am intrat la terapie intensivă, era intubată, sedată, era rău. Am văzut-o, am intrat la ea. Medicii au făcut tot ce s-a putut. În primele minute, m-am îngrozit când am văzut-o, pentru că nu am recunoscut-o, era arsă, dar mai mult umflată, și păruțul nu era ars, dar era foarte ghemotocit, așa, strâns. Am început să urlu și mi-au spus: 'Stați liniștită, nu e foarte arsă, sunt alții mai rău, ea e doar 30%'. Pe cei mai gravi i-au dus la Arși și la Floreasca, la Bagdasar au zis că au fost cazurile mai ușoare. A doua zi, sâmbătă, mi-au spus că este arsă pe 30-40% din suprafața corpului și să sperăm în continuare, pentru că fac tot ce se poate. Asistenta-șefă m-a încurajat. Sâmbătă au spus că fac tot posibilul. Peste noapte starea ei era stabilă, stabilă, însă era sedată, pentru că durerile erau foarte groaznice. La un moment dat, s-a trezit și dădea din mânuțe, se agita foarte tare și a trebuit sedată. Peste noapte, stare stabilă, stare stabilă până dimineață. Și duminică dimineață ne-au spus că, din păcate, Alexandrei i-a cedat un rinichi, este pe dializă, dar vrem să vedem dacă plămânii sunt afectați, un plâmân este jumătate afectat. După care au pus-o la un aparat, a ieșit cineva afară și ne-a spus că reacționează destul de bine. (...) La cinci și un sfert seara, ne-au chemat și ne-au spus: 'Din păcate...' și nu mai știu", a spus mama Alexandrei Matache, în emisiunea "Un Show Păcătos" de la Antena 1. 

A adăugat: "Eu știu că ea era lovită la cap, pentru că m-au întrebat medicii dacă știm cine a lovit-o la cap și am zis: 'de unde să știm noi'. Mă gândesc să nu-i fi căzut vreo sticlă. La cum o cunosc, cred că a vrut să se ducă după cineva, să tragă de cineva, ea era micuță, dar bătăioasă". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel