Marius Şumudică, sunat de Damian Djokovic pentru a veni la FCSB? Prima reacţie a antrenorului

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Damian Djokovic, mijlocaşul lui FCSB, l-ar fi sunat pe Marius Şumudică pentru a-l întreba dacă vine la echipă. 

”Eu, știți foarte bine, am renunțat la postul de analist. Vreau să stau departe de ceea ce înseamnă fenomenul. Sunt un antrenor curtat, e adevărat că am ceva oferte, ceva contacte cu câțiva patroni din fotbalul românesc. Au fost făcute și publice.

Nu am luat nicio decizie. Nimic nu mă face să iau o decizie, nimic nu mă atrage. Sunt consternat de ceea ce apare în presă. Nu poți să vii și să spui că Djokovic m-ar fi sunat și că vestiarul FCSB-ului mă dorește. Nu am vorbit în ultimele două luni decât o singură dată cu Djokovic la telefon, când s-a întors din pregătire, pentru niște chestii personale.

Nu am vorbit despre ce se întâmplă la FCSB, nu mă interesează. Nu vreau să îi fie pusă în cârcă lui Djokovic, pentru că nu e onest, corect, fair să aruncăm mizeria în spatele lui Djokovic doar pentru că a lucrat cu mine în ultimul an. Nu am vorbit cu el două luni de zile! Dacă vreți, scoatem listingul la telefon.

E prea mult deja, am acceptat o grămadă de mizerii, am tăcut din gură, am fost atacat de fel de fel de oameni. Am zis că nu mai intru, dar acum sunt consternat. E o mizerie ceea ce se scrie în articolul respectiv, că Djokovic m-a sunat personal să îmi spună nu știu ce de FCSB.

Sunt destui jucători pe care îi cunosc de la FCSB. Nu aș fi vorbit niciodată cu Djokovic și nu am nevoie de el să fiu antrenor la FCSB. Eu nu pot să spun dacă mă dorește FCSB sau nu. Că vestiarul mă dorește și că eu am luat legătura cu Djokovic, ultima parte e o minciună. Știu de cine este dată, vrea să îl denigreze pe Djokovic. E cineva din lumea fotbalului. Dacă are cineva ceva cu mine, mă poate întâlni.

(n.red. Radu Naum: E cineva de la FCSB?) Suntem la cald, cald, rece? Nu vreau să detaliez. Nu am avut niciun dialog cu Djokovic. Dacă vestiarul mă dorește, înseamnă că sunt apreciat și le mulțumesc”, a declarat Marius Șumudică la emisiunea Fotbal Club

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel