Marius Striblea, avocat Elena Udrea: Detaliu controversat despre denunțul colectiv din Dosarul Gala Bute

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a dezvăluit un detaliu controversat cu privire la denunțul colectiv din Dosarul Gala Bute.

Invitat în ediția de joi a emisiunii „Ediția de seară”, de la România Tv, Marius Striblea a declarat că denunțul colectiv a fost completat „de mână” cu adresele celor trei autori.

„Problema este nu condiția din arest, ci modul în care intri în arest. Noi am spus tot timpul că dna Udrea nu trebuia să fie în arest. De ce? Vreau să spun un lucru foarte clar, ca un om care a văzut dosarul și l-a studiat. Cele trei acuzații de luare de mită despre care s-a făcut vorbire în media sunt bazate exclusiv, în ceea ce o privește pe dna Udrea, pe denunțuri.

Am mai spus un lucru grav. Am văzut pentru prima dată și cred că este fără precedent și în sistemul nostru, cel puțin după 1989, un denunț colectiv. Există trei persoane, între care doi frați și o persoană care nu văd ce legătură are cu ei, care în același timp se adună la DNA și semnează un denunț colectiv. Interesant este că acolo unde urma să fie bătut la mașină domiciliul fiecăruia în parte este un spațiu alb care a fost completat ulterior cu scris de mână, pentru fiecare în parte. Deci, la momentul la care s-a bătut la mașină acel denunț colectiv nu erau cunoscute domiciliile celor trei. Asta mă face pe mine să mă cred că există un decalaj”, a spus avocatul Elenei Udrea, în emisiunea moderată de Victor Ciutacu.

Vezi și: Dorin Cocoș, denunț ANRP: Cine a primit 7,5 milioane de euro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel