Marian Vanghelie, primele declarații după ce Oana Mizil a născut: Nu mă interesează nici politica, nici primărie

Clipe emoționante, joi, 3 septembrie, pentru Marian Vanghelie şi Oana Niculescu Mizil. Iubita fostului primar a născut prin cezariană primul lor copil, o fetiță, pe care o va chema Maria.

Marian Vanghelie și Oana Niculescu Mizil sunt în culmea fericirii, având în vedere că astăzi a venit pe lume primul lor copil. Marian Vanghelie, care este în arest la domiciliu, a primit permisiunea judecătorilor să asiste la naștere.

"M-am simțit ca orice om care îi vine pe lume un copil, un copil sănătos, de 2 kilograme 700, cu nota 10. Am fost bucuros că atât copilul, cât și mama au fost sănătoși și lucrurile au fost foarte bune. Sunt foarte bucuros. Sunt aici cu foarte mulți colegi de-ai mei care sunt aici. Am numai gânduri bune pentru ce a fost și ceea ce va urma. Sunt foarte bucuros că lucrurile s-au desfășurat foarte bine și restul ne rezervă Dumnezeu la toți după sufletul nostru", a declarat, la România TV, Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie, veste extraordinară: Sunt emoționat

Întrebat de jurnalişti dacă au ales naşii, Vanghelie a spus că până acum nu s-a stabilit nimic, însă a promis că totul se va afla la momentul potrivit.

"Azi e o zi prea frumoasă. (...) Sunt aici, sunt viu, mă mișc. Astăzi nu mă interesează nici politica, nici primărie și nu vreau să stric acest moment cu o declarație care să perturbe cum spun eu mișcarea mea browniană formulele din politică. Avem timp să îi perturbăm de acum încolo, încă 30 de ani de acum încolo îi vom perturba. Nu mă încurcă nimenea. Cum spun chinezii: nici un fulg de nea nu cade decât unde e locul lui", a mai spus fostul primar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel