Marian Cucșa, atac la Cioloș: Un politician cu apucături balcanice

Dacian Ciolos
Dacian Ciolos

Vicepreședinte ALDE, deputat Marian Cucșa a declarat că politicienii precum Dacian Cioloș  răspândesc cu elan imaginea unei țări corupte, doar pentru a justifica acțiunile abuzive ale unor instituții de forță.

"Tehnocratul Dacian Cioloș atunci când este ignorat de toată lumea și nu are nimic de zis, lucru destul de des întâlnit, inventează noi subiecte care întrec orice imaginație. Mai nou, visează scenarii de scoatere a României din Uniunea Europeană, o fabulație pe care doar Cioloș și tehnocrații lui puteau să o nutrească.

Primul lucru pe care vreau să îl subliniez este acela că ALDE susține cu toată puterea proiectul european și crede în viitorul european al României. Președintele ALDE este premierul care a dus România în Uniunea Europeană și care a susținut necontenit parcursul european al României. Însă politicienii din România trebuie să înțeleagă că Bruxelles-ul nu este Stambulul din trecut. Cei care își asumă rolul de „yes-meni” și se duc la Bruxelles ca la Înalta Poartă afectează interesele României. Pentru Dacian Cioloș a avea coloană vertebrală și a promova interesele țării pe care o reprezinți reprezintă un lucru nefiresc, el fiind mai degrabă adeptul poziției ghiocelului. 

Cioloș și ceilalți politicieni de teapa lui, precum Macovei, Preda, USR-iștii lui Dan Barna, dar și ceilalți apropiați ai popularilor europeni din România, sunt cei care își trădează țara pentru 30 de arginți. Ei consideră că a-ți denigra propria țară este poziția corectă pe care trebuie să o aibă. Am văzut genul acesta de comportament la oamenii din guvernarea Cioloș și cred că acești politicieni fac mari deservicii României. Politicienii români care își denigrează țara la Bruxelles nu mai au ce căuta acolo și nici nu ar trebui să se mai proclame lideri politici.

Din păcate, de prea multe ori cei care consideră despre ei că sunt lideri politici - cazul lui Dacian Cioloș - nu înțeleg că România este un stat membru al Uniunii Europene, cu drepturi la fel ca și celelalte state. Regret să văd oameni politici care își denigrează țara și împrăștie fake-news, urmărind doar un interes îngust. Acești oameni politici care ni se prezintă a avea buletin de Bruxelles, dar cu apucături balcanice, răspândesc cu elan imaginea unei țări corupte, doar pentru a justifica acțiunile abuzive ale unor instituții de forță.
Din cauza atitudinii unor politicieni precum Cioloș, România este mai timorată, mai divizată și mai ezitantă în a-și urmări interesele. Avem un MCV care rămâne o țintă mobilă și care este folosit în mod arbitrar pentru a bloca aderarea României la spațiul Schengen. Însă, acest lucru nu contează pentru niște persoane ca Cioloș, care își dorește cu orice preț să devină popular și să fie băgat în seamă",a declarat liderul ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel