EXCLUSIV  MARI PROBLEME pentru 4 zodii! Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță

Foto Pexels
Foto Pexels

Ne apropiem de o opoziție între Mercur și Neptun.

Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, a prezentat, ca de obicei, la DCNewsTV, previziunile pentru zodii:

BERBEC

Dacă ieri ți-am atras atenția că următoarea lună este foarte importantă din punct de vedere profesional, astăzi vorbim despre Venus, care este în Casa 7 și face aspecte bune. O ocazie bună ca tu să fii mai diplomat. Cunoaște oameni noi.

TAUR

Relația cu copiii este importantă în perioada aceasta. Poate trebuie să pregătești niște documente. S-ar putea să vrei prea multe în perioada aceasta. 

GEMENI

Soarele este în Casa 4. O să ai senzația că e ca la nebuni în jurul tău. Vei fi implicat într-o situație haotică. Mai bine te ocupi de pasiunile tale. 

VEZI ȘI: Bei cafea în fiecare dimineață? ”Ei bine, nu e cel mai bun lucru pe care l-ai putea face”

RAC

Mai bine scrie tot ce vrei să-i spui cuiva. O să fie o nebunie pentru tine, nu e o perioadă foarte bună. Trebuie să ai multă răbdare. 

LEU

Ai putea să negociezi mult mai bine.  

FECIOARĂ

Grijă astăzi și mâine! Nu tot ceea ce zboară se mănâncă! Ce ți spune de către familie și prieteni.... nu e chiar așa. Verifică și vezi mai bine despre ce e vorba. 

BALANȚĂ

Casa 12 e plină. Mercur va face o opoziție. Rugăminte la tot ceea ce înseamnă sănătate. Ți se pare că te simți bine, dar poate nu ai dormit suficient de mult, organismul dă semnale. Puțină grijă.

Daniela Simulescu, previziuni la DCNewsTV pentru TOATE ZODIILE:

19 noiembrie 2021. Țineți minte această dată

 

Va avea loc o eclipsă importantă în luna noiembrie. „19 noiembrie 2021. Țineți minte această dată. Atunci avem o Eclipsă de Lună/Lună Plină pe axa Scorpion-Taur. Până aici, nimic neobișnuit, doar că Eclipsa, pe harta astrologică a României, va zgudui multe puncte puternice”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Să nu uităm de evenimentele politice importante de la finalul anului. Pe lângă asta, atunci când vorbim de Taur-Scorpion, suntem obligați să amintim de siguranță/asigurare, bani, resurse, informații ascunse. Atunci se va schimba ceva în conștiința românilor. Nu își are rost întrebarea dacă va fi de bine sau de rău. Va fi pur și simplu”, a subliniat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel