EXCLUSIV  Mare veste pentru o ZODIE la final de mai! Schimbare după ECLIPSĂ! Îi surprinde pe toți

Foto Pexels
Foto Pexels

Pentru o zodie această săptămână este foarte importantă, potrivit astrologului Daniela Simulescu. 

„Sunteți protagoniștii acestei săptămâni! Voi acționați într-un mare fel! Veți primi tot felul de complimente, lumea vă scoate din râncezeală. Stimulul nu vine din înăuntru, ci de la ceilalți. La voi, eclipsa de pe 26 mai se petrece în Casa 7, ceea ce înseamnă că vor fi discuții legate de relații. Mergem sau nu înainte? Facem sau nu? Plecăm sau nu? Luăm o pauză sau nu? Stăm separați? Vedeți ce și cum se întâmplă. Se mai produc rupturi, dar pot fi reluate pe urmă. Decizia nu va fi foarte sigură. 

Profesional, băgați cărbuni! Asumați-vă proiecte, fiți mai responsabili. Dacă vă treziți dintr-o dată cu un proiect, arătați-vă mușchii!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie. 

Lună Plină în Săgetător şi prima eclipsă din 2021

Pe 26 mai, ora 14:14, va fi prima eclipsă a anului 2021, de data aceasta una de lună (totală). Tot atunci, vom avea o Lună Plină în Săgetător.

„Aspectele momentului conduc la o luptă între ce știm și ce credem, între prejudecăți și toleranță. Și cum Neptun va fi conjunct cu descendentul lunii pline, vă recomand să folosiți această perioadă pentru a accepta că există diversitate pe această planetă”, a spus Daniela Simulescu.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile la DCNewsTV:

Aproape de Mercur retrograd, sub semnul lui Neptun

„Ne apropiem de retrogradarea lui Mercur și va fi o retrogradare foarte interesantă. Este o săptămână sub semnul lui Neptun, iar când intervine Neptun nu avem control asupra a nimic. Suntem așa, în aer, în ceață, pe un norișor, nu ne dăm seama unde suntem, ce se întâmplă, nu vedem bine. Când intervine planeta aceasta, strică foarte mult. Cu Neptun, rămânem în capul nostru și trăim mai mult în filmele noastre decât în realitate. Evităm să confruntăm oameni și situații, de frică. Astfel, ținem în noi, rămânem înăuntrul nostru, ne facem filme și ne creăm tot felul de scenarii - ăsta e Neptun. Și când intervine Neptun, ne supărăm pe oameni, pe situații, neștiind adevărul și judecându-i pentru ce se întâmplă în capul nostru”, a mai spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel