EXCLUSIV  Mare absență la Românii au talent. Unde este noul Bendeac

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Val Vâlcu a explicat ce lipsește de la emisiunea „Românii au talent”. 

„Mereu s-a zis despre români că au umor. Deși suntem recunoscuți ca o națiune care dă dovadă de haz în cele mai grele situații, la „Românii au talent", de exemplu, numeri pe degete participanții care au, într-adevăr, umor", a spus Val Vâlcu.

În opinia acestuia, la emisiunea difuzată pe Pro TV lipsește chiar... umorul. Din partea concurenților. „Sunt unii care se fac de râs, în loc să ne facă să râdem. Părțile comice sunt mai degrabă susținute de cei doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș, decât de concurenți", a afirmat Val Vâlcu.

Românii nu duc lipsă de talent și atunci de ce rar vin concurenți care să spună bancuri, de exemplu, întreabă jurnalistul, dându-l drept exemplu pe Raul Gheba, care a prezentat, în trecut, la „Românii au talent" un număr de stand-up comedy apreciat.

Să apară un nou Dem Rădulescu. O nouă Stela Popescu. Chiar un nou Mihai Bendeac, a spus Val Vâlcu. Până atunci, ne amuzăm cu dresori de câini, acrobați și cântăreți.

„Românii au talent” se difuzează de nouă ani la Pro TV. Imediat după emisiunile în care sunt difuzate preselecțiile, încep semifinalele care se transmit live, urmând ca, la final, să fie ales câștigătorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel