EXCLUSIV  Mare absență la Românii au talent. Unde este noul Bendeac

Rodica Mitu / 23 feb 2019 / 08:56 Salveaza PDF Comentarii
Românii au talent - Foto Facebook
Românii au talent - Foto Facebook

Val Vâlcu a explicat ce lipsește de la emisiunea „Românii au talent”. 

„Mereu s-a zis despre români că au umor. Deși suntem recunoscuți ca o națiune care dă dovadă de haz în cele mai grele situații, la „Românii au talent", de exemplu, numeri pe degete participanții care au, într-adevăr, umor", a spus Val Vâlcu.

În opinia acestuia, la emisiunea difuzată pe Pro TV lipsește chiar... umorul. Din partea concurenților. „Sunt unii care se fac de râs, în loc să ne facă să râdem. Părțile comice sunt mai degrabă susținute de cei doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș, decât de concurenți", a afirmat Val Vâlcu.

Românii nu duc lipsă de talent și atunci de ce rar vin concurenți care să spună bancuri, de exemplu, întreabă jurnalistul, dându-l drept exemplu pe Raul Gheba, care a prezentat, în trecut, la „Românii au talent" un număr de stand-up comedy apreciat.

Să apară un nou Dem Rădulescu. O nouă Stela Popescu. Chiar un nou Mihai Bendeac, a spus Val Vâlcu. Până atunci, ne amuzăm cu dresori de câini, acrobați și cântăreți.

„Românii au talent” se difuzează de nouă ani la Pro TV. Imediat după emisiunile în care sunt difuzate preselecțiile, încep semifinalele care se transmit live, urmând ca, la final, să fie ales câștigătorul.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27