Ciolacu: Dragnea și Băsescu au încălcat cutumele Parlamentului

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus în cadrul unei emisiuni TV că PSD-ul a apărat Constituția și Legile țării, iar Liviu Dragnea și Traian Băsescu au fost cei care au încălcat cutumele Parlamentului.

Marcel Ciolacu a răspuns la acuzele USR privind alegerile locale și a unei presupuse înțelegeri cu PNL cu privire la rămânerea la alegerile locale într-un singur tur.

"Nu. Noi am apărat Constituția și legile țării. Nu ai voi să schimbi legile electorale cu un an înainte de un ciclu electoral. Nu ai tu cum, USR, să ne acuzi pe noi care am stopat un abuz. Tu spunând în continuu că PSD face abuzuri și modifică legi și coduri penale. Nu a fost modificat niciun cod penal. (...) Doi lideri politici din România au încălcat cutumele parlamentare: unul a fost Traian Băsescu care a creat precedentul și al doilea a fost Liviu Dragnea.

Eu am avut o şedinţă cu colegii mei şi am întrebat ce abordare îşi doresc: revenim la cutumele parlamentare, cum e normal, sau mergem în nişte aranjamente de moment pentru a-ţi crea anumite majorităţi şi împărţim fiecare cum apucă. Toţi colegii mei au fost de acord cu revenirea la cutumele parlamentare. Acest lucru s-a întâmplat în Parlament", a declarat Marcel Ciolacu la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel