Manchester United - Barcelona, prima declarație a antrenorului Valverde

Manchester United - Barcelona, prima declarație a antrenorului Valverde
Manchester United - Barcelona, prima declarație a antrenorului Valverde

Pe ''Old Trafford'', Barcelona a câștigat doar cu 1-0 meciul cu Manchester United, în turul sferturilor de finală în Champions League.

Antrenorul echipei FC Barcelona, Ernesto Valverde, a apreciat că soarta calificării în semifinalele Ligi Campionilor la fotbal nu este încă decisă, în ciuda victoriei catalanilor pe Old Trafford, 1-0 cu Manchester United.

Ştim că este o victorie la limită şi că există un al doilea meci de jucat. A fost o partidă foarte intensă, dificilă, cum ne aşteptam să fie. Suntem mulţumiţi, însă. Pressingul lor avansat ne-a pus probleme, mai ales în prima repriză. Când am reuşit să scăpăm de pressing am fost periculoşi, iar acest lucru s-a întâmplat mai ales în repriza a doua, a declarat Valverde, citat de AFP.

Tehnicianul a avut cuvinte de laudă despre atacantul uruguayan Luis Suarez, autorul moral au golului care a decis partida. Nu schimbă valoarea golului faptul că un alt jucător a atins mingea sau nu. El a ţinut ocupată apărarea (adversă) din primul minut. Suntem încântaţi de munca sa, a afirmat Valverde.

Citește și: Prima întâlnire Manchester United - Barcelona n-a rezolvat calificarea. Solskjaer crede că va da lovitura pe Camp Nou

Autogolul izbăvitor

Pentru a câştiga în deplasare în Liga Campionilor e nevoie de suferi. Ştim că meciul retur va fi deschis după acest rezultat. Chiar şi la 2-0 calificarea se joacă după ce s-a întâmplat la Paris, a concluzionat Valverde, făcând referire la victoria reuşită de United cu 3-1 pe Parc des Princes, după ce PSG se impusese cu 2-0 pe Old Trafford.

FC Barcelona a învins-o pe Manchester United cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe Old Trafford, în prima manşă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. Soarta partidei a fost decisă de autogolul lui Luke Shaw (12), la mingea trimisă cu capul de Luis Suarez, din centrarea lui Leo Messi. Iniţial, arbitrul asistent a semnalizat ofsaid la Suarez, dar arbitrajul video a decis că golul a fost valabil.

Citește și: Manchester United - Barcelona | Rezultat final în meciul tur, sferturi Liga Campionilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel