Manchester United - Barcelona | Rezultat final în meciul tur, sferturi Liga Campionilor

Manchester United - Barcelona rezultat în meciul tur sferturi de finală Liga Campionilor
Manchester United - Barcelona rezultat în meciul tur sferturi de finală Liga Campionilor

Manchester United - Barcelona| Rezultat în prima întâlnire a sferturilor, Liga Campionilor. Rezultatul și evoluția scorului dintre Manchester United și CF Barcelona au fost prezentate Live score pe DC News.

Manchester United - Barcelona rezultat final

FC Barcelona a învins-o pe Manchester United cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe Old Trafford, în prima manşă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

Manchester United - Barcelona rezultat - Soarta partidei a fost decisă de autogolul lui Luke Shaw (12), la mingea trimisă cu capul de Luis Suarez, la centrarea lui Leo Messi. Iniţial, arbitrul asistent a semnalizat ofsaid la Suarez, dar arbitrajul video a decis că golul a fost valabil.

United a avut o şansă bună de gol prin portughezul Diogo Dalot, dar acesta a ratat la centrarea lui Rashford, care a avut şi el o oportunitate notabilă.

Manchester United - Barcelona rezultat -  Suarez a tras în plasa laterală, iar De Gea apărat şutul lui Coutinho, la cele mai mari ocazii ale catalanilor.

Manchester United - Barcelona rezultat - Manşa secundă se va juca în data de 16 aprilie, pe Camp Nou, unde Barca nu a pierdut în Liga Campionilor din 2013.

REPRIZA a 2-a Manchester United - Barcelona 0-1

Final de meci

3 minute de prelungire

min. 46 A reînceput meciul

Pauză

REPRIZA 1

min. 13 GOOOOOOOL! Shaw - autogol! Manchester United - Barcelona 0-1

min. 1 A început meciul

Manchester United - Barcelona se joacă miercuri, de la ora 22:00, pe Old Trafford.

Manchester United - Barcelona Echipele de Start:

Manchester United: De Gea - Young, Lindelof, Smalling, Shaw - McTominay, Fred, Pogba - Dalot, Lukaku, Rashford

Barcelona: Ter Stegen - Nelson Semedo, Pique, Lenglet, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Luis Suárez, Coutinho

Manchester United - Barcelona este prima întâlnire dintre cele două echipe din ultimii 8 ani. Ultimul meci direct dintre Man U și Barca a avut loc în 2011 și a fost chiar finala UEFA Champions League. Catalanii au învins în acea ediție cu 3-1, iar meciul s-a jucat pe Wembley.

Manchester United - Barcelona echipele probabile

Manchester United: De Gea - Young, Smalling, Lindelof, Shaw - Dalot, A. Herrera, Matici, Pogba - Rashford, Lukaku.
Antrenor: O. G. Solskjær

Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suárez, Coutinho.
Antrenor: E. Valverde.

Manchester United - Barcelona - Antrenorul benglezilor Ole Gunnar Solskjaer aşteaptă cu teamă meciul cu Barcelona pentru că nu a avut rezultate strălucite împotriva spaniolilor, și, în plus, are câțiva jucători cu probleme. Rashford, Alexis Sanchez, Andre Herrera, Bailly şi Matic ar putea lipsi de la meciul cu catalanii. În schimb. Pgba este în mare formă și ar putea face diferența.

Barcelona este una dintre favoritele la câştigarea trofeului, așa cum a fost în ultimii trei ani, când s-a oprit de fiecare dată exact în sferturile Ligii Campionilor. De remarcat că, deşi a pierdut un singur meci din ultimele 19 partide disputate în Chemapions League, ultimul trofeu a fost câştigat de BArcelona în 2015, 3-1 după o finală cu Juventus.

Manchester United și Barcelona se întâlnesc miercuri seara, începând cu ora 22:00, ora României, pe Old Trafford, în meciul tur al duelului din sferturile UEFA Champions League.

Citește și:

FCSB - CFR Cluj: Helmuth Duckadam, declarație surprinzătoare privind viitoarea campioană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel