EXCLUSIV  CFR Cluj - FCSB, derby cu sau fără Pintilii. Duckadam: O mare pierdere! Asta e situația!

Preşedintele de imagine al clubului de fotbal FCSB, fostul mare portar Helmuth Duckadam, a explicat care este situația la FCSB înainte de extrem de importantul derby cu CFR Cluj de duminică.

La această oră, FCSB se află la trei puncte de liderul Play-Off-ului, CFR Cluj, iar speranțele unui nou titlu pentru roș-albaștri sunt încă intacte, pentru că dacă vor obține doar victorii în partidele rămase până la final pot termina primii, chiar dacă meciurile nu sunt deloc ușoare:

”Toate meciurile sunt capitale acuma. Suntem optimiști, pentru că așa trebuie să plecăm la drum, cu toate că știm că nu va fi un joc ușor. Dar știm și că orice rezultat în afară de victorie, practic, ne va face aproape imposibilă câștigarea campionatului anul acesta. CFR are doar două meciuri grele și le are acasă, cu Viitorul și cu Craiova. Deci, n-are cine să-i mai încurce. Suntem la mâna noastră, trebuie să câștigăm dacă vrem campionatul”, a spus Helmuth Duckadam pentru DC News.

Tăcere despre starea lui Pintilii

Legat de lotul FCSB și absențele pentru meciul de duminică, Duckadam a remarcat incertitudinea privind starea lui Pintilii:

”Situația lotului e OK. Nu știu exact situația lui Pintilii. Probabil că se va stabili înainte de meci, dacă poate să joace sau nu. Dacă nu va juca ar fi o pierdere. Pintilii este un jucător cu mare experiență, dar asta e situația! Trebuie să joace un alt jucător care trebuie să facă față, de aia sunt jucători la Steaua. Toți au venit la Steaua pentru că sunt jucători valoroși. Acuma nu putem sta într-un jucător, sau doi, sau trei. Nu ne temen de nimic la meciul de duminică. Doar de noi să nu cumva să nu facem un joc bun. În rest n-avem de ce să ne temem. Terenul e bun, vremea va fi probabil bună. Dacă va ploua, asta e. O ploaie e mai bună decât o zăpadă! În Anglia plouă în fiecare zi și se joacă”, ne-a mai declarat oficialul 'roș-albastru'.

Citește și: FCSB - CFR Cluj : A fost stabilit arbitrul de centru. Clujenii nu au pierdut cu el niciodată

Despre o eventuală mutare a lui Rădoi pe banca tehnică a rivalei din Bănie, Helmuth Duckadam a pus doar că ”Nu pot să comentez zvonuri. Eu vorbesc de FCSB, nu de Craiova. El e craiovean, e problema Craiovei, nu am niciun comentariu de făcut pentru că nu mă interesează”.

CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, 14 aprilie, de la ora 21:00, pe stadionul 'Dr. Constantin Rădulescu', Cluj Napoca, în etapa a 5-a a play-off-ului Ligii I.

Citește și: FCSB nu are unde să joace partidele din Cupele Europene

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel