FCSB - CFR Cluj : A fost stabilit arbitrul de centru. Clujenii nu au pierdut cu el niciodată

A fost stabilit arbitrul la derby-ul dintre CFR și FCSB.

Arbitrul FIFA Istvan Kovacs va arbigtra întâlnirea dintre CFR Cluj și FCSB, considerată cu grad maxim de risc, arată gsp.ro. Pentru Kovacs va fi cel de-al 16-lea meci din actualul sezon de Liga 1.

Statistica arată că echipa lui Dan Petrescu nu a pierdut niciodată pe teren propriu, cu Istvan Kovacs la centru, în 22 de meciuri, având 11 victorii și 10 remize, în total, în timp ce pe teren propriu CFR are 6 victorii și 7 remize.

Iar jucătorii celor două echipe trebuie să fie extrem de atenți pentru că până acum a acordat cinci cartonașe roșii și cinci lovituri de la 11 metri!Pe CFR a condus-o de 22 de ori: 11 victorii, 10 remize și o singură înfrângere: 1-2 cu CSU Craiova în 2017. FCSB a pierdut cinci dintre cele 11 meciuri cu Istvan la centru, 7 meciuri terminându-se la egalitate.

Becali a vrut arbitri străini

Becali a cerut arbitri străini la meciul cu CFR Cluj, însă Răzvan Burleanu le-a spus chiar cu o zi înainte că: "Nu vom avea arbitri străini", ceea ce s-a și întâmplat. În cele 15 partide arbitrate în acest sezon, Kovacs a acordat 5 cartonașe roșii și 5 lovituri de pedeapsă. De remarcat că centralul de 34 de ani a avut 4 greșeli majore.

În acest sezon, Kovacs a mai arbitrat CFR de două ori: CFR Cluj - CSU Craiova 0-0 și Viitorul - CFR Cluj 0-1 și a fost de trei ori la centru la meciurile celor de la FCSB: Astra - FCSB 1-0, Viitorul - FCSB 1-4, Dinamo - FCSB 1-1.

Citește și: FCSB - Sepsi rezultat | Goluri anulate, goluri spectacol. Rezultat important în lupta pentru titlu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel