EXCLUSIV  Managerul Spitalului Floreasca face publică o informație foarte interesantă

Marți a avut loc un eveniment prin care s-a anunțat că KMG International, prin intermediul companiilor membre Rominserv și Rompetrol Gas, continuă să sprijine intervențiile medicale ale SMURD.

Claudiu Ștefan Turculeț, de la Spitalul de Urgență Floreasca, prezent la eveniment, a spus care este cel mai mare vis al său.

Medicul a zis un lucru foarte interesant: Visul său este un mare spital de urgență în zona șoselei de centură a Bucureștiului. Imediat ce ar fi construit, medicii de la Floreasca s-ar muta în noul spital de urgență. Astfel am putea avea acces mai bun spre spital pentru că în situația de dezastru, pe Calea Floreasca, nu încap decât câteva ambulanțe și s-ar bloca traficul. 

O șansă pentru salvarea de vieți

Până când vom avea un nou spital, vă informăm că Rompetrol face donaţii pentru dotarea Spitalul Floreasca, în cadrul parteneriatului cu Fundaţia pentru SMURD.

KGM International, prin intermediul companiilor membre Rominserv și Rompetrol Gas va sprijini și în 2016-2017 intervențiile medicale de urgență ale SMURD. În acest sens, Grupul donează unității de primiri urgențe a Spitalului de Urgență Floreasca un aparat de oxigenare arterio-venoasă cu membrană. Un aparat important pentru secția de Terapie Intensivă, cât și pentru secțiile mobile, de intervenție ale SMURD, al cărui cost se ridică la 50.000-55.000 de dolari.

"Pe înțelesul tuturor este vorba despre un plămân artificial portabil, aparat care va permite transferul unor pacianți aflați în stare foarte critică, prin continuarea oxigenării în timpul transportului", a explicat dr. Raed Arafat, președintele Fundației pentru SMURD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel