Maia Sandu, acuză ”Zeci de televiziuni de propagandă”

Maia Sandu
Maia Sandu

Maia Sandu fosta candidată la alegerile prezidențiale din Republica Moldovat a reacționat după ce peste Prut a apărut un nou post de televiziune. Potrivit acesteia, ”Exclusiv TV” este un alt canal ”de propagandă” a oligarhilor Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc. 

”Astăzi s-a mai întâmplat un lucru grav. Consiliul Coordonator al Audiovizualului a eliberat licență de emitere pentru postul de televiziune „Exclusiv TV", care aparține socialiștilor. Acest lucru va duce la o și mai mare concentrare a presei în mâinile grupurilor oligarhice.

CCA, care ar trebui să asigure respectarea legislației audiovizuale și să fie un garant al informării corecte și echidistante a cetățenilor, este doar o jucărie în mâinile guvernanților. Drept rezultat, avem zeci de canale media controlate de 2-3 persoane.

Ni se spune că avem libertatea presei, deoarece pe piaţă există 20 de canale de televiziune în loc de unul singur, cum era în totalitarism. Dar există, oare, o libertate de exprimare reală?

Nu. De fapt, e și mai grav: în loc de un singur canal care (dez)informa societatea, avem câteva zeci controlate de doi oameni – Plahotniuc și Dodon, care au un singur scop: de a-și ascunde propriile scheme prin care suntem furaţi şi de a se prezenta drept „salvatorii neamului". Ei vor să ne convingă că sunt „soluţia", pe când în realitate sunt „problema" acestei ţări”, a scris Maia Sandu pe contul ei de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel