EXCLUSIV  Maia Morgenstern și fiica ei, Cabiria, moment emoționant: I-am promis că nu o să mă uit-VIDEO

În octombrie 2017, pe scena Teatrului Național din Iași, Cabiria Morgenstern, fiica Maiei Morgenstern, și-a făcut debutul în spectacolul Maitreyi.

Într-un interviu acordat la DC News, marea actriță a vorbit despre acest moment emoționant.

"Doamna regizor Chris Simion a ales. Este o distribuție mare în care rolurile sunt asigurate de mai mulți actori. Vorbim despre romanul Maitreyi al lui Mircea Eliade, dar și în veziunea regizoarei - "Dragostea nu moare", carte scrisă de însăși Maitreyi Devi, ca un răspuns la romanul lui Mircea Eliade. Maitreyi se apără sau are o altă viziune asupra lucrurilor. Doamna Chris Simion a creat acest spectacol în dialog practic al celor două opere literare. Maitreyi tânără, personajul lui Mircea Eliade, a fost interpretat și de Cabiria Morgenstern, eu fiind Maitreyi bătrână", a zis Maia Morgenstern la DC News.

[citeste si]

"Era emoția unui debut. I-am promis că nu o să mă uit niciodată către ea, așa era și cerința regizorală. Ea era oglinda, era amintirea. De altfel, Cabiria Morgenstern a existat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat. A fost chemată să cânte cântece evreiești, a fost chemată să existe în spectacole de folclor", a mai spus marea actriță.

Iată răspunsul:

VEZI aici interviul integral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel