Mădălin Voicu, dezlănțuit după ce Traian Băsescu a dorit un cal la vila din Gogol

În curtea vilei din Gogol, în care urmează să se mute fostul președinte Traian Băsescu, au fost instalate lângă scările imobilului două statui: un cal şi un urs. Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a comentat, luni, la Antena 3, apreciind că tot ce arată acum media este că fostul șef al statului a fost "un soi de pleşcar, nu politician".

Traian Băsescu a cerut decoraţiuni cel puţin bizare în curtea vilei din strada Gogol. Astfel, la intrarea în casă, lângă scări, au fost instalate două statui: un cal în mărime naturală şi un urs.

Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a opinat, la emisiunea "Se întâmplă în România", de la Antena 3, că povestea cu mutarea lui Traian Băsescu de la Scroviştea în vila din strada Gogol este ca un basm.

Traian Băsescu se mută în Gogol 2 de la Scroviștea. Fostul președinte, în inspecție, cu Maria Băsescu

"Dacă ar fi fost ursar, trebuia să fi ştiut, să am pedigree-ul lui. Asta cu calul este mai rău ca la ultimii ţigani. Indiferent că e împăiat sau e viu. Dar mi se pare că tot ce arată acum media este că Băsescu a fost un soi de pleşcar, nu politician. Măcar alţii şi-au văzut de treabă. Asta cu mutatul lui Băsescu e chiar de fabulă, cu pretenţii, cu figuri. Am senzaţia că îşi bate joc. Este ultima speţă de om pe care eu, din nefericire, alături de alţi 10 milioane de oameni, a trebuit să o suport, preţ de 10 ani", a afirmat Mădălin Voicu.

În opinia social-democratului, "grav nu este că există asemenea personaje, grav este această vietate a fost, timp de 10 ani, preşedintele unei ţări care este membră a UE și pe care a dus-o în faliment. Nu doar economic, dar şi moral.(...) Să nu încerci să construiești nimic, să nu ai niciun fel de semnătură pe o formă de progres sau de construcție, sau de elaborare a unor idei, pe niciun fel lucruri pe care timp de 10 ani zile ai fi avut posibilitatea să-l faci..."

De asemenea, deputatul PSD consideră că Traian Băsescu are comportamentul parvenitului: "Aici se întâmplă această nesimţire. Îşi bate joc. Şi are comportamentul parvenitului, nu are cultură, nu are educaţie, nu are rezonanţă în familie, nici măcar ca bun-simţ. Neamul prost vrea lucruri pe care le-a auzit pe la alţii şi vrea şi el."

Pe de altă parte, Mădălin Voicu a afirmat că Traian Băsescu ar putea astfel să-și mai aducă la vila din Gogol "și un vultur, un bust al unui personaj iubit pe care și-l imaginează ca reper, poate al lui Caligula".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel