EXCLUSIV  Lună Plină în Gemeni. Ce ne așteaptă în perioada următoare: "Nemulțumirile pe plan afectiv vor bubui". Schimbare mare!

Horoscop, marți, 23 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 23 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre Luna plină în Gemeni și Venus, care își începe retrogradarea, și a subliniat câteva aspecte importante. Ce ne așteaptă.

'Avem o Lună Plină în gemeni și începe Venus retrograd. Luna Plină în Gemeni face o mulțime de aspecte, careul cu Neptun și trigonul cu Jupiter, ceea ce înseamnă că noi putem face o schimbare. Dacă nu noi, atunci cine? Să nu avem pretenții de la alții. Cum Venus își începe retrogradarea, în semnul Capricornului, bineînțeles că schimbarea respectivă poate avea legătură cu zona amoroasă, cu zona relațională, cum suntem noi într-o relație și cu modul în care vrem să fim iubiți. Le putem asemui. M-am minunat cum se poate întâmpla să fie o Lună în Gemeni, în aceeași zi în care Venus își începe retrogradarea.', spune astrologul Daniela Simulescu.

'Nemulțumirile pe plan afectiv vor bubui dacă nu vom ști să le gestionăm sau diversificăm'

'Nemulțumirile pe plan afectiv vor bubui, dacă nu vom ști să le gestionăm sau diversificăm. Vorbim, mai ales, despre relațiile de lungă durată, de cele blazate, tradiționaliste, conservatoare. Aici, mulți vor dori un suflu de prospețime, de noutate sau mulți vor căuta prin alte părți un suflu de altceva, de diferit. O Lună Plină în Gemeni ne face să ne schimbăm un pic din planurile noastre prevăzute pentru 2022.'

'Gândește-te, chiar astăzi, ce îți dorești pentru anul viitor? Ce ai putea să schimbi?'

'Gândește-te, chiar astăzi, ce îți dorești pentru anul viitor? Ce ai putea să schimbi? Unde ai putea să fii mai flexibil, deoarece despre asta vorbește o Lună plină în Gemeni. Ne arată că evenimentele au și o altă fațetă, turnură. Nu e doar cum credem și simțim noi. Există și o altă perspectivă asupra vieții. Mai sunt și alții care au o altă perspectivă asupra vieții. Văd altfel lucrurile, din orice punct de vedere, personal sau profesional. 

Această Lună Plină în Gemeni ne arată o altă perspectivă, diferită față de a noastră, însă nu opusă, nu la modul bun - rău. Avem tendința de a eticheta bun - rău, nu ești cu mine, deci ești rău, nu, ci diferit, altfel.', a evidențiat Daniela Simulescu.

VIDEO

CITEȘTE ȘI Zodia PEDEPSITĂ în 2022. Ai GRIJĂ la data de 12 aprilie, moment important la FINALUL anului: BANII!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel