EXCLUSIV  Luna Nouă în Scorpion, moment pentru RENAȘTERE. Daniela Simulescu: Din propria cenușă, ca pasărea Phoenix

Luna Nouă în Scorpion, moment pentru RENAȘTERE. Daniela Simulescu: Din propria cenușă, ca pasărea Phoenix / Foto: Pixabay
Luna Nouă în Scorpion, moment pentru RENAȘTERE. Daniela Simulescu: Din propria cenușă, ca pasărea Phoenix / Foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a explicat cum ne marchează această perioadă în care avem Luna Nouă în Scorpion, menționând că că este un moment perfect pentru renaștere.

"Luna Nouă mai face și un trigon, mai depărtat ce-i drept, cu Neptun. Reușiți oarecum să visați, să imaginați, deci emoțiile astea săracele zilele astea, oricare dintre noi, deși Luna Nouă îi afectează cel mai mult pe cei cu marcaj de Taur, Scorpion, Leu și Vărsător, să ne înțelegem, aceștia sunt cei mai prinși de această Lună Nouă. Deci imaginați-vă emoțiile voastre trec așa: printr-un război, printr-un maraton, printr-o scenă de teatru. Nu mai știți este ca un teatru din ăla care se învârte și pe o scenă se joacă așa, pe o scenă se joacă așa, și sunt trei scene, să ne imaginăm și voi efectiv sunteți învârtiți acolo și le vedeți pe toate și nu știți ce să simțiți.

Simulescu: Luna Nouă în Scorpion e un moment extraordinar de renaștere, de regenerare

Știți că noi avem acel moment când ni se întâmplă ceva rău spunem: "Vai, ce mă fac?" Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva". Eee, trebuie să luați momentul acela cel mai dureros. Vă spun de fiecare dată, luați cea mai mare traumă pe care a-ți avut-o de-a lungul vieții, cea mai mare. că îți fost în pericol să muriți, că ați pierdut un copil, că ați pierdut o ființă foarte dragă, că ați avut probleme de sănătate grave, că v-a părăsit persoana la care nu v-ați fi așteptat, că ați fost dat afară de la serviciu, luați cea mai mare traumă, cea la care atunci când vă gândiți vă trec fiorii, luați-o și analizați că ați trecut deja prin ceva negativ.

Luați această mare suferință și aduceți-o aici la Lună Nouă în Scorpion pentru că Luna Nouă în Scorpion e un moment extraordinar de renaștere, de regenerare, de pasăre Phoenix.  știți, din propria cenușă. Și mai faceți ceva, luați trauma aceea și vedeți cum vă simțiți acum. Vedeți cât de mult v-a afectat pentru că s-ar putea ca mulți dintre voi să fi lăsat momentele și să nu le fi trăit.  De multe ori organismul își activează un mecanism de apărare. Dacă încă vă provoacă  chestii la care nu v-ați fi gândit înseamnă că nu este încă vindecată, nu e reparată și vă va face mai mult rău.", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens. Citește mai mult pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel