Ludovic Orban s-a întâlnit cu preşedintele PPE; tema discuţiilor - miza alegerilor europarlamentare

Ludovic Orban, presedintele PNL
Ludovic Orban, presedintele PNL

 Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a întâlnit miercuri, la Sibiu, cu preşedintele PPE, Joseph Daul, discuţiile vizând miza alegerilor europarlamentare din 26 mai pentru viitorul Europei şi al României.

"România este în primul rând în familia politică a Partidului Popular European, prin Partidul Naţional Liberal. PNL este la masa deciziilor la cele mai importante momente ale UE, iar asta e în beneficiul tuturor românilor. PPE şi, odată cu el, Partidul Naţional Liberal, va câştiga aceste alegeri şi va conduce în continuare Comisia Europeană, Parlamentul European şi Consiliul European. Garantăm împreună mai departe realizarea proiectului european, care ne-a dat cea mai lungă perioadă de prosperitate şi pace', a scris Ludovic Orban pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, cei doi lideri au fost de acord că "nu serveşte nimănui conflictul generat de acei lideri orbiţi de interese personale cu Uniunea Europeană, întrucât acesta nu face decât să slăbească poziţia ţărilor pe care le reprezintă şi să afecteze interesele generale ale cetăţenilor".

PPE, campanie pentru PNL

"România este o ţară importantă pentru PPE şi pentru mine, pentru că am vizitat această ţară încă dinainte să fie membră UE. Avem legături puternice cu PNL şi o colaborare strânsă cu domnul Ludovic Orban. De asemenea, vreau să subliniez rolul important al domnului Siegfried Mureşan. PNL este partidul de centru dreapta al PPE în România!", a declarat şi liderul PPE, Joseph Daul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel