Ludovic Orban: E un CANDIDAT de sacrificiu. Nu avem nevoie

Deputatul PNL, Ludovic Orban, a criticat numirea unui prezidențiabil, despre care spune că este nereprezentativ și de sacrificiu. 

"Îi e foarte greu lui Cristian Diaconescu să intre în turul doi. Cristian Diaconescu e un candidat de sacrificiu, nu ştiu dacă va rămâne candidat până la urmă, este nereprezentativ pentru ce vrea să fie partidul doamnei Udrea, dar e un subiect fără semnificaţie", a spus Ludovic Orban în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV. 

Întrebat dacă un candidat al PNL, fie Klaus Iohannis sau oricare altcineva, va avea nevoie și de voturile obținute de Elene Udrea, Ludovic Orban a răspuns: "Candidatul alianţei dintre PDL şi PNL va avea nevoie de voturile cetăţenilor, nu de voturile lui Cristian Diaconescu. Putem să le cerem direct voturile cetăţenilor fără să apelăm la candidatul care a obţinut voturile respective din PMP. Îi ocolesc pe Udrea şi Băsescu. Povestea că vom avea nevoie de Udrea, Băsescu, Diaconescu ... nu avem nevoie. Avem nevoie de voturile oamenilor raţionali care vor înţelege că în bătălia din turul doi dintre candidatul PNL-PDL şi candidatul PSD, sper să-i convingem să voteze cu candidatul dreptei". 

Vila cât un bloc a lui Cristian Diaconescu. Dumitrașcu: Eu îl deplâng, e jalnic ca om 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel