Lovitură pentru Adele Chirică. Sănătatea fiului ei, în pericol: Vom merge să facem testul ADN!

Adela Chirică, mama unui băiețel cu sindrom Dravet, o formă rară de epilepsie, trăiește o dramă.

Adele Chirică se luptă zilnic cu boala ei, endometrioza, și a fiului său, diagnosticat la 5 ani cu o formă incurabilă de epilepsie. Dar pentru că greutățile nu sunt suficiente, Adele Chirică a mai primit o lovitură chiar de la tatăl băiețelului său. Ce s-a întâmplat aflăm chiar de la Adele Chirică.

”In cateva zile este ziua lui Davis... tatal lui pe care nu l-a mai vazut din decembrie, ne-a chemat luni, chiar inainte de ziua fiului meu, la IML pentru a-i face testul ADN lui Davis ca apoi sa mergem in tribunal sa ne judecam pentru pensia alimentara. Tata lui fiind o persoana din top 300 cei mai bogati oameni din tara, ani la rand.

Totul fiind o razbunare pentru ca eu am refuzat sa il ajut, prin mijloace ilegale, sa se scuteasca de la impozitul palatului in care sta si al masinii luxoase, in baza certificatului de handicap al copilului, care de atatia ani a stat cu mine, in intretinerea mea, primind si o suma de bani lunar, decisa de tatal lui.

Da, știu, ca este o persoana influenta si ca va urma cea mai grea perioda pentru noi, insa cu toate puterile voi lupta pentru copilasul meu bolnav si voi refuza sa fac lucruri ilegale chiar daca asta ma va costa un proces cumplit si multe explicatii de dat lui Dav.....

Asa ca luni dimineata vom merge la testul ADN, desi lui Dav ii e frica de seringi dupa toate problemele lui de sănătate, desi tatal a mai facut un test de paternitate cand s-a nascut Dav dar nu la IML”, a povestit Adele Chirică.

Cine o poate ajuta o Adele Chirică o poate contacta pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel