Louis van Gaal se simte foarte bine de când nu mai antrenează

Celebrul antrenor olandez Louis van Gaal a dezvăluit pentru France Football că se simte foarte bine de când s-a retras din activitate.

Câştigător al Ligii Campionilor cu Ajax (1995), finalist în aceeaşi competiţie cu echipa din Amsterdam, un an mai târziu, şi cu Bayern Munchen, în 2010, Van Gaal, care în august va împlini 68 de ani, a povestit cum se simte de când s-a retras.

"Îmi place mult. E un alt fel de a gusta viaţa. Nimeni nu înţelege cu adevărat. Lumea crede că sunt obsedat de muncă, dar nu e cazul. Când eram în activitate, acasă nu mă gândeam la fotbal. Îmi petreceam timpul cu soţia şi copiii. Mulţi antrenori sunt incapabili să facă asta, dar eu pot. Mi-au plăcut mult şi cei câţiva ani sabatici care mi-au presărat cariera. Toate acestea ca să vă spun că nu e nicio problemă să rămân acasă cu nepoţii, cu copiii şi cu soţia, cu atât mai mult cu cât eu şi soţia avem fiecare o viaţă socială foarte activă şi mulţi prieteni comuni cu care petrecem mult timp, mai ales la masă", a spus Van Gaal.

Olandezul nu mai antrenează din 2016, după despărţirea de Manchester United. El le-a mai pregătit pe FC Barcelona, AZ Alkmaar şi naţionala Olandei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel