LOTO: Trei mituri distruse despre cum să câștigi la loterie

De cele mai multe ori, când cumpărăm un bilet la Loto, jucăm aceleași numere norocoase. De asemenea, numeroase persoane cumpără bilete zilnic sperând că astfel le cresc șansele de a câștiga premiul cel mare.

Atunci când joci la Loto, ai o șansă de 1 la 14 milioane de a câștiga, reușind să nimerești toate cele 6 numere. Multe persoane sunt superstițioase cu privire la numerele pe care le folosesc, petrecând ore în șir încercând să își dea seama care vor fi numerele norocoase.

În cele ce urmează vom prezenta câteva concepții greșite despre loteria națională.

Mitul 1. Dacă voi juca aceleași numere mereu, în cele din urmă voi câștiga

Nu. De fiecare dată când bilele sunt trase, există o șansă egală ca un anumit număr să fie extras. Faptul că ai jucat aceleași numere săptămâna trecută sau ieri nu are nicio legătură cu modul în care bilele ies din mașină.

Totuși, există un singur scenariu în care jucând aceleași numere va da roade. Dacă ai juca la infinit, cu siguranță ai câștiga, deoarece un număr infinit de jocuri ar produce cel puțin una din fiecare combinație de numere.

Adevărul. În viața reală, fiecare număr are o șansă egală de a fi extras. Bilele sunt extrase la întâmplare, așa că, jucând aceleași numere, nu are niciun sens.

Mitul 2. Dacă joc în fiecare zi, îmi cresc șansele de a câștiga

Din nou este greșit. Dacă ai juca la infinit, da, ai reuși să câștigi cel puțin o dată. Șansele de a câștiga cresc doar atunci când cumperi mai multe bilete pentru că ai mai multe combinații de numere.

Adevărul. Cumpărând bilete în fiecare zi, chiar mai multe bilete într-o zi, nu sporesc șansele d ecâștig pentru că numerele sunt extrase la întâmplare.

Citește și: LOTO, LOTO 6/49. Numerele câștigătoare de duminică, 28 septembrie, 2014. Peste 6 milioane de euro, report la Loto 6/49

 

Mitul 3. Știind ce numere au fost extrase în trecut mă va ajuta să câștig

Într-adevăr, există dăți în care sunt extrase aceleași 2 sau 3 numere. Sau există posibilitatea ca un anumit număr să fie extras mereu. Însă, este absolut întâmplător, iar posibilitatea ca acest fapt să se repete este mică.

Adevărul. Șansa de câștig este mereu aceeași, indiferent de câte ori a fost extras același număr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel