Londra, inedit: Pizza anti Brexit

Londra, inedit: Pizza anti Brexit
Londra, inedit: Pizza anti Brexit

Reduceri la o pizzerie din estul Londrei pentru cei care se opun Brexit.

O pizzerie din estul Londrei a lansat propria sa campanie pentru a preveni ieşirea Marii Britanii din UE, oferind pizza la preţ redus tuturor clienţilor care solicită reprezentanţilor lor în parlament organizarea unui nou referendum, informează AFP.

'Brexit Schmexit (Brexit Bazar): 25% reducere la pizza, de duminică până joi, până la 29 martie, data prevăzută pentru retragerea din UE, sau pentru anunţarea organizării unui nou referendum', a explicat pe contul său de Twitter pizzeria Apollo din Hackney. În Hackney, un cartier şic din estul capitalei, 78% dintre locuitori au votat în favoarea menţinerii ţării în UE la referendumul din iunie 2016 care a decis Brexit.

Citește și: Germanii și Brexit-ul. Sondaj privind ieșirea Marii Britanii din UE

Pentru a obţine o reducere, clienţii trebuie să prezinte o scrisoare sau un e-mail trimis unui deputat prin care solicită un al doilea referendum sau un vot popular cu privire la acordul pentru Brexit încheiat de premierul britanic Theresa May cu Bruxelles-ul, indică pizzeria, precizând că reducerile nu se aplică şi celor care iau pizza la pachet. Votul din Parlamentul britanic privind acordul de retragere a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord din Uniunea Europeană ar urma să aibă loc marţi seara în jurul orei 20:00 GMT (22.00 ora României), iar rezultatul votului va fi făcut public după aproximativ 15 minute, potrivit Reuters.

Citește și: Amânare Brexit. Theresa May, declarație surpriză

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel