Locatari, păgubiți cu un milion de euro chiar de către administrator

Peste şase sute de familii, din douăzeci de blocuri, din municipiul Iași, riscă să rămână fără apă şi căldură în prag de iarnă, din cauza administratorului care a dispărut cu aproximativ un milion de euro, bani care ar fi trebuit să ajungă la furnizorii de utilități.

Administratorul celor douăzeci de blocuri din Iași nu a mai fost văzut în ultima lună, iar cele mai sumbre bănuieli ale locatarilor s-au adeverit de curând, când au descoperit că femeia care trebuia să se îngrijească de plățile la furnizorii de utilități a dispărut cu banii încasați.

Lovitura, se pare că a fost pregătită cu meticulozitate, întrucât administratorul a început să dosească din bani de la începutul anului, scrie Digi 24.

Administratorul este de negăsit, iar mama sa nu vrea sau nu ştie unde este. 

Deocamdată, administrarea celor patru asociaţii de proprietari a fost preluată de o firmă privată care trebuie să stabilească prejudiciul exact şi, împreună cu autorităţile locale, să găsească o soluţie pentru locatari.

Ancheta se plimbă acum între instituţiile specializate şi primărie, cea care, cel puţin pe hârtie, are obligaţia să verifice asociaţiile de locatari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel