Loc secret de tortură, descoperit în containere de transport. Cătușe atașate pe tavan și podea și scaun de tortură - VIDEO

Foto: captură video / CNN
Foto: captură video / CNN

Autoritățile din Olanda au descoperit un aparent loc de tortură ascuns în containerele de transport, care erau căptușite cu materiale izolatoare fonice și pline cu dispozitive de tortură.

Mai multe percheziții au avut loc la Wouwse Plantage de la frontiera olandez-belgiană pe 22 iunie, unde au fost arestați șase bărbați suspectați de răpire și luarea de ostatici, a declarat Parchetul Național al țării, scrie CNN News

Autoritățile au găsit șase containere de transport care au fost transformate în ceea ce se crede a fi „celule de închisoare”, precum și o armă și mai multe foarfece.

Descoperire halucinantă 

"În fiecare dintre celule existau cătușe atașate de tavan și podea", se arată în declarație. "Camerele aveau panouri izolatoare de zgomot și folie termoizolantă."

Șase bărbați care au fost arestați, toți fiind din Olanda. Luni, un tribunal din Amsterdam a dispus reținerea lor pentru 90 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel