Liviu Negoiţă a început războiul la Sectorul 3: Nu lasă observatorii să verifice urnele

liviu-negoita3
liviu-negoita3

Cea mai încinsă luptă electorală din această campanie electorală a început. La Sectorul 3 reprezentanţii lui Liviu Negoiţă au venit direct cu urnele sigilate şi nu lasă observatorii de secţie să le verifice dacă în interior nu se află voturi. Conform legii, urnele ajung la secţiile de votare desigilate şi se vor sigila în dimineaţa dinaintea alegerilor, la ora 6, în prezenţa pazei militare (jandarmii).

"Au venit cu urnele în maşini să le bage în secţiile de votare. Nu vor să lase observatorii să le verifice, sunt direct sigilate. În cartierul Industriilor, la secţiile de la 602 până la 623 peste tot este la fel. Oamenii de la BGS sunt în acest moment acolo şi pun presiune asupra oamenilor să părăsească zona", ne-a spus o sursă aflată la faţa locului. Pentru protecţia sa, sursa a dorit să rămână în anonimat.

Aceste nereguli nu sunt singurele de la Sectorul 3. Preşedintele secţiei de votare numărul 596 are listele de vot la el personal şi refuză să le predea.

Un alt incident s-a petrecut la secţia numărul 516. Preşedintele secţiei le spune tuturor că singurul ei scop este să câştige Liviu Negoiţă, nu contează, va face orice este nevoie.

Cartierul Industriilor este unul cu probleme, Liviu Negoiţă fiind acuzat că în această zonă încearcă să comită fraudă electorală. Robert Negoiţă a cerut date de la Guvern şi i s-a spus că în sectorul 3, cartierul Industriilor, se află peste 28.000 de flotanţi. Pe aceeaşi adresă sunt luaţi în domiciliu şi 2000 de persoane.

În ultimele zile au fost mai multe incidente electorale legate de Liviu Negoiţă. În ultima zi de campanie echipa primarului de la Sectorul 3 a clonat ziarul "Ring", l-a transformat în ziare electoral şi l-a distribuit gratuit oamenilor din sector.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel