Liviu Negoiță, acuzat că aduce morții și flotanții la vot. Actele a peste 28.000 de persoane, verificate

Surse din interiorul PDL au confirmat pentru DeCeNews că liderii partidului au avut astăzi, la sediul din Modrogan, o ședință de criză, după ce toate sondajele efectuate în acestă săptămână au arătat că vor pierde pe linie în București. Ultima redută, cea din sectorul 3, nu mai poate fi apărată, Robert Negoiță depășindu-l deja cu 10 procente pe actualul primar, Liviu Negoiță. Pedeliștii sunt îngrijorați și de estimările care privesc intenția de participare la vot.

În urmă cu patru ani, doar 28 la sută dintre alegătorii din sectorul 3 s-au dus la vot, ceea ce a ușurat sarcina lui Liviu Negoiță. În acest an, se anticipează o prezență dublă la urne, pe un val politic de respingere a PDL și a lui Băsescu, cel care îl propusese premier pe Livache, așa cum îl alinta chiar președintele.

 De cealaltă parte, USL crede că sprijinitorii actualului primar ar putea să încerce fraudarea votului. Robert Negoiță a acuzat public că în Sectorul 3 se pregătește o intervenție masivă, cu ”alegători” aduși din zone rurale și cărora li se fac acte de identitate pe bandă rulantă. Astfel, pe str. Culesului, la nr. 55, echipa lui Robert Negoiță a găsit 1.563 de votanţi, pe Str. Moş Ion Roată, la nr. 5, 1.225 de votanţi, iar pe Str. Vâlsăneşti nr. 36 – 2.120. Dacă Robert Negoiță a depistat peste 16.000 de votanți fictivi, din cercetările efectuate de MAI ar rezulta peste 28.000 de flotanți, locuind în aceleași condiții. ”Am avut o discuţie cu premierul Victor Ponta alaltăieri, ne-a declarat Robert Negoiță, iar acesta mi-a spus că s-au găsit peste 28.000 în aceeaşi situaţie”.

[caption id="attachment_190263" align="alignnone" width="638" caption="La adresa de pe strada Vâlsănești, nr. 36, sunt îregistrate 2120 de persoane"][/caption]

 Dacă la alte alegeri au mai fost găsite persoane decedate pe listele de alegători, numărul acestora era limitat.Aceasta ar putea fi cea mai mare manevră electorală din istorie.

[caption id="attachment_190275" align="alignnone" width="640" caption="Imobilul de la Vâlsănești, nr 1 gazduiește numai 235 de persoane"][/caption]

Un număr masiv de electori aduși din sate și manevrați politic ar putea înclina balanța. În sectorul trei sunt înregistrați 210.000 de alegători, iar la o participare de 50 la sută la vot, un grup masiv de peste 20.000 de ”pioni” pot întoarce votul popular. În cazul în care participarea la vot crește, este mai dificil să se fraudeze alegerile.

[caption id="attachment_190269" align="alignnone" width="639" caption="La Culesului nr. 55, sunt înregistrate 1563 de persoane"][/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel