Liviu Dragnea- Musa Maaytah, întâlnire: un vechi prieten al României

România trebuie să devină o poartă de acces pentru companiile iordaniene în relaţia cu Uniunea Europeană, a afirmat, luni, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, cu prilejul întâlnirii cu ministrul pentru afaceri politice şi parlamentare al Regatului Haşemit al Iordaniei, Musa Maaytah. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor a primit vizita ministrului pentru afaceri politice şi parlamentare al Regatului Haşemit al Iordaniei, discuţiile dintre cei doi oficiali vizând consolidarea relaţiilor bilaterale, în contextul celebrării, în acest an, a 52 de ani de contacte diplomatice româno-iordaniene. 

'Domnul Musa Maaytah, ministrul pentru afaceri politice şi parlamentare al Iordaniei, este un vechi prieten al României, absolvent al Institutului de Politehnică din Bucureşti. Am discutat foarte aplicat despre dezvoltarea cooperării economice. Ne dorim ca România să devină o poartă de acces pentru companiile iordaniene în relaţia cu Uniunea Europeană', a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, potrivit sursei citate. 

Partea română a exprimat disponibilitatea dezvoltării dialogului pe linie parlamentară în vederea lansării de proiecte pragmatice în domenii de interes comun, precum cel economic, educaţional şi cultural, menţionează comunicatul. 

Au fost evidenţiate cu acest prilej potenţialul strategic al României în ceea ce priveşte accesul la pieţele europene, dar şi posibilitatea capitalizării poziţiei Iordaniei în vederea promovării bunurilor româneşti în zona Orientului Mijlociu, mai arată sursa citată. 

De asemenea, Musa Maaytah, ministrul pentru afaceri politice şi parlamentare al Regatului Haşemit al Iordaniei, a subliniat interesul administraţiei de la Amman cu privire la dezvoltarea dialogului pe sectorul IT, subliniază comunicatul. 

La întrevedere au participat şi secretarul Camerei Deputaţilor, Georgian Pop, şi vicepreşedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Regatul Haşemit al Iordaniei, Bianca Gavriliţă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel