Listă DNA. Ghiță: Trebuie să ne uităm la aceasta!

Sebastian Ghiță a vorbit în cadrul interviului cu Ion Cristoiu despre lista pe care o are DNA.

"Trebuie să ne uităm la DNA ca la o instituție deasupra Constituției, în afara cadrului constituțional. Acest DNA și-a format o listă, un ansamblu, de cetățeni indignați, denunțări, cum a fost în cazul meu, cetățeanul care nu există, Serghei Petruș", a zis Sebastian Ghiță.

"DNA astăzi este noua securitate. Are acești acoperiți, are înregistrări, tehnică, fără niciun fel de control parlamentar. Pune microfoane", a mai spus fostul deputat.

[citeste si]

Trei identități diferite

"Au falsificat o problă în dosarul meu și al lui Ponta. L-au chemat pe Cosma. Denunțător e pus să scrie sub amenințare. Ia scrie tu Vlad Cosma... am fost la sediul din strada IC Brătianu. L-au ales pe Cosma, deputat, ca să existe o explicație logică în fața unui judecător. Fiind deputat, avea cum să ajungă la o discuție între Ghiță și Ponta la sediul PSD. (...) Într-un dosar am descoperit că l-au obligat pe Cosma să facă denunțuri sub trei identități acoperite (...) Totodată, îl pun și să dea ca cetățean normal o declarație în acel dosar. Dă trei declarații de martor acoperit și mai dă și una pe care și-o asumă el. Părerea mea, cu toată prestația doamnei Kovesi, e că nu sunt întregi la minte. (...) Legea spune că o declarație sub acoperire nu e validă în fața judecătorilor decât dacă e înregistrată cu mijloace audio-video. Dar mulți procurori spun că nu avem tehnică. (...) Când măzluiau probele, nu mai înregistrau", a adăugat Sebastian Ghiță în interviul pe care i l-a acordat lui Ion Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel