Like a ROCKSTAR! Ribery, primire spectacol la Fiorentina - VIDEO

Clubul Fiorentina i-a oferit lui Franck Ribery o primire demnă de o vedetă rock, după transferul său în Italia.

Franck Ribery a avut parte de o primire demnă de o vedetă rock la Fiorentina, 10.000 de suporteri ai echipei italiene de fotbal fiind prezenţi joi seara, pe stadionul Artemio Franchi, cu ocazia prezentării fostului internaţional francez. Gruparea "viola" i-a organizat lui Ribery un show în stil american, cu fumigene, jocuri de lumini şi muzica din filmul Rocky, inspirat probabil de noul preşedinte al clubului, italo-americanul Rocco Commisso, aşteptat vineri la Florenţa pentru a-şi saluta noua vedetă.

Momentul de vârf al spectacolului l-a prezentat intrarea pe teren a fostului star al lui Bayern Munchen, având ca fond sonor melodia "Eye of the Tiger". Ribery şi-a etalat cu această ocazie talentul prin efectuarea câtorva jonglerii şi gesturi tehnice, sub mişcările colorate ale proiectoarelor.

"Şi acum este viola!", a strigat speaker-ul stadionului, în aclamaţiile suporterilor, unii dintre ei îmbrăcaţi deja cu tricoul cu numărul 7 rezervat lui Ribery, singurul scos la vânzare joi seara, la magazinul oficial al clubului.

"Ciao a tutti. Sunt foarte fericit că sunt alături de voi. Iubesc Italia, iubesc limba şi iubesc Fiorentina. Forza Viola!", a spus cu această ocazie Ribery, invitând publicul său să cânte încă o dată melodia "Il Fenomeno", care l-a însoţit de la sosirea sa în Toscana, în cursul zilei de miercuri.

"Fotbalul este viaţa mea. Am avut mereu o dragoste specială faţă de fotbal şi din acest motiv mi-am dorit cu tărie să rămân în Europa. Am avut parte de o primire extraordinară ieri (miercuri). Am văzut oameni atât de pasionaţi, care iubesc fotbalul. Este incredibil. Asta mă face să mă gândesc la Olympique Marseille şi este ceva special. Iubesc această mentalitate, mi se potriveşte", a adăugat francezul.

Franck Ribery (36 ani) s-a despărţit după 12 sezoane de Bayern Munchen, echipă cu care a cucerit nouă titluri în Bundesliga (un record), şase Cupe ale Germaniei şi o Ligă a Campionilor. Fostul internaţional francez are 91 selecţii şi 16 goluri pentru "Les Bleus".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel