Liga 1. FCSB - Poli Iași. Vergil Andronache, antrenor FCSB: Nu se pune problema unei revanşe pentru Teja, îl ştiu foarte bine

Antrenorul interimar al FCSB, Vergil Andronache, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că partida cu Politehnica Iaşi, nu va constitui o revanşă pentru tehnicianului formaţiei din Copou, Mihai Teja, care a fost demis de Gigi Becali la finalul sezonului trecut. 

Andronache a menţionat că transferul jucătorului Adrian Popa a fost o surpriză plăcută pentru el. 'Nu mă aşteptam, dar este cea mai frumoasă surpriză. Încep să revină şi jucătorii care au fost accidentaţi, avem motive de fericire. Acum, că ne-am îndeplinit obiectivul de Europa League, vom trata la victorie meciul cu Iaşul. Acesta a fost obiectivul apropiat, să câştigăm meciul cu Mlada, a fost un meci greu. Acum vom aborda jocul cu altă încredere, apar deja jucătorii care au fost accidentaţi şi pot să joace. Cu Mihai Teja va fi o întâlnire plăcută, am un deosebit respect pentru antrenorul şi omul Mihai Teja, cred că va fi o plăcere. Nu cred că se pune problema de revanşă, îl ştiu foarte bine', a declarat Andronache.

Referitor la numirea lui Narcis Răducan în funcţia de director sportiv al FCSB, Andronache a spus că a discutat deja cu acesta: 'Cu Narcis Răducan am vorbit chiar aseară, după ce ne-am întors. Ne-a transmis un mesaj de încredere. Ne-a felicitat pentru ceea ce am făcut până acum şi suntem pregătiţi de orice'. Andronache a comentat şi posibilitatea ca tehnicianul Costel Enache să fie numit antrenor principal la FCSB, spunând că îl va ajuta cu informaţii dacă acest lucru se va întâmpla. 'Situaţia noastră nu s-a schimbat. Îi voi oferi informaţii cu drag, de asta sunt aici', a mai spus Andronache. Partida FCSB - Politehnica Iaşi, din cadrul etapei a 6-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Piteşti. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel