Lia Olguţa Vasilescu, anunț de ultimă oră: Voi candida la Primăria Craiova

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, miercuri seara, că va candida la Primăria Craiovei, pentru că este nevinovată.

'Voi candida la Primăria Craiovei. Nu am vrut să cad psihic sau să mă apuc să fac denunţuri, pentru că am ştiut că sunt nevinovată şi sper din toată inima ca şi instanţa finală să decidă acest lucru, aşa cum s-a întâmplat astăzi', a spus Lia Olguţa Vasilescu, la România TV.

Primarul Craiovei a afirmat că este nevoie de oameni de curaj în România.

'Dacă toată lumea se ascunde în munţi, nu ştiu unde ajungem', a adăugat ea. Lia Olguţa Vasilescu a menţionat, în context, că dacă PSD va găsi un alt candidat, intenţionează să candideze din postura de independent.

'Un prieten mi-a spus ieri, când i-am spus că vreau să candidez la Primăria Craiova chiar şi din postura de independent, dacă partidul găseşte un alt candidat, că sunt nebună. Probabil. Dar eu cred că trebuie să mai fie şi astfel de oameni în România, chiar dacă se spun tot felul de lucruri despre ei', a mai afirmat Lia Olguţa Vasilescu.

Curtea de Apel Bucureşti a decis miercuri să revoce măsura arestului la domiciliu pentru primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, în dosarul în care aceasta este acuzată de procurorii DNA de luare de mită. 

Aceasta a mai susținut că se aștepta să fie dusă la DNA.

'Sincer, m-am așteptat pentru că de vreo 3 luni mă avizase cineva, unul dintre contracandidații mei, care intrase foarte sigur pe el în campanie, sigur că voi pierde alegerile', susține edilul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel