Legile justiției, modificări. USR, moțiune simplă împotriva lui Tudorel Toader

USR va depune, la începutul sesiunii parlamentare, o moţiune simplă la adresa ministrului Tudorel Toader, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Uniunii, Dan Barna. 

"Lupta împotriva Justiţiei continuă. Dacă la începutul anului, prin infama deja Ordonanţă 13, PSD a trebuit să dea un pas înapoi, acum avem o reactivare a acestei cerinţe. Cele trei măsuri din mimata consultare a ministrului Justiţiei nu fac decât să confirme miza reală a PSD: aducerea Justiţiei la pixul lui Dragnea. Transformarea Ministerului Justiţiei în arbitrul Justiţiei din România nu face decât să politizeze şi să facă toţi paşii înapoi, paşi pe care România i-a făcut în relaţia cu UE şi relaţia cu ceea ce înseamnă un stat de drept cu o justiţie independentă. De aceea USR e foarte clar împotriva acestor măsuri pe care ministrul Justiţiei le-a propus şi chiar la începutul sesiunii parlamentare vom depune o moţiune (...). Cel mai probabil, va fi o moţiune simplă", a afirmat Barna, la Parlament. 

"Vineri va începe sesiunea şi vom strânge semnăturile. Cel mai probabil, moţiunea va fi depusă în prima săptămâna, dar vineri vor veni toţi colegii şi vom stabili calendarul", a adăugat Barna. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel