Ladislau Boloni, primele probleme la Antwerp. Jocuri de culise pentru schimbarea sa

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Preşedintele lui Antwerp a început să-şi piardă răbdarea cu Ladislau Boloni, conform presei belgiene.

Paul Gheysens, preşedintele clubului Royal Antwerp,a început să-şi piardă răbdarea cu antrenorul Ladislau Boloni după rezultatele sub aşteptări, doar două puncte în ultimele trei etape din campionatul Belgiei, scrie site-ul walfoot.be.

Gheysens a fost foarte nemulţumit după eşecul cu 3-1 suferit duminică pe terenul nou-promovatei Mechelen, în campionat. Preşedintele celui mai vechi club din fotbalul belgian nu mai are răbdare, iar Boloni trebuie să înceapă să se teamă pentru postul său, comentează walfoot.be.

Gheysens, un cunoscut om de afaceri, a făcut eforturi pentru a-i pune la dispoziţie lui Boloni jucători cu profil ofensiv şi aştepta mai mult decât 17 puncte din 30 posibile în campionat. Preşedintele voia ca echipa să rivalizeze în acest sezon cu FC Bruges, însă Antwerp este doar pe poziţia a 5-a a clasamentului.

Pe plan intern, tactica aleasă de Boloni stârneşte semne de întrebare. În culise, clubul ar căuta un înlocuitor pentru Boloni. Românul pregăteşte din vara lui 2017 echipa, ce a încheiat pe locul 4 ultima ediţie de campionat.

Potrivit site-ului citat, Gheysens este nemulţumit şi de directorul sportiv Luciano D'Onofrio. În luna mai, clubul Antwerp a dezminţit că ar exista neînţelegeri între Gheysens şi tehnicianul român. În următoarea etapă, Antwerp va primi sâmbătă va primi vizita lui Kortrijk.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel