Ladislau Boloni, lăudat de un fost internaţional belgian

Deși a intrat în atenția presei belgiene, după rezultatele mai slabe ale echipei sale, Ladislau Boloni a primit un sprijin neaașteptat din partea lui Marc Degryse, fost internaționel belgian.

Marc Degryse, un fost important internaţional belgian, și-a arătat admirația pentru Ladislau Boloni, într-un articol pentru revista Sport/Foot Magazine, după ce Royal Antwerp, echipa tehnicianului român, a învins-o duminică pe FC Bruges, liderul campionatului Belgiei (2-1).

"La Antwerp, Ladislau Boloni a fost sub presiune. În precedentele opt meciuri, Antwerp a condus pe tabela de marcaj, însă de prea multe ori a ieşit şifonată. De data asta s-a întâmplat invers. Jucătorii lui Antwerp au dovedit o mentalitate excelentă. Au demonstrat că au în continuare încredere în antrenorul lor, arătându-se agresivi şi plini de voinţă", a estimat Degryse, care a avut 63 de selecţii la naţionala Belgiei.

"În orice caz, bravo lui Boloni. Cred că Luciano D'Onofrio (directorul sportiv al clubului - n. r.) îl va susţine până la capăt. Cel puţin cât timp păstrează controlul asupra vestiarului, ceea pare că se întâmplă în continuare. Acum, dacă Antwerp are ambiţii, el va trebui să găsească un echilibru între agresivitatea necesară şi un joc în care echipa lui să deţină mai mult controlul mingii", a adăugat fostul jucător al lui Anderlecht şi FC Bruges.

"Sper de asemenea că suporterii lui Antwerp vor termina cu prostiile. Pentru un club care vrea să fie printre cele mari este păcat de un astfel de comportament. În orice caz nu a fost un meci rău şi consider că Antwerp are calităţile pentru a-şi dori mai mult decât o simplă calificare în play-off-ul pentru locurile 1-6", a mai scris Degryse.

Marţi, site-ul walfoot.be apreciază că "Antwerp pare să-şi fi regăsit ADN-ul". "După meci, jucătorii au afirmat că au luptat pentru antrenorul lor şi că au încredere totală în el", notează site-ul.

Boloni o pregăteşte din vara lui 2017 pe Antwerp, cu care a obţinut rezultate bune în primii doi ani, însă echipa a avut o perioadă mai slabă în actualul sezon. În clasament, gruparea flamandă este acum pe locul 6, cu 24 de puncte, având un meci mai puţin disputat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel