Klaus Iohannis candidează la șefia PNL. Se bate cu Ioan Ghișe. Ludovic Orban s-a retras

Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Ioan Ghișe
Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Ioan Ghișe

Klaus Iohannis candidează la președinția Partidului Național Liberal. El se bate pentru șefia PNL cu senatorul Ioan Ghișe. Ar fi urmat să se lupte și cu deputatul PNL Ludovic Orban, care s-a retras. 

Klaus Iohannis a cerut derogare de vechime în cadrul Delegației Permanente a PNL pentru a candida la președinția partidului, pentru că nu are vechimea necesară. A și primit-o. Prim-vicele demisionar al PNL a plecat mai devreme de la ședința partidului, fiind absent de la negocierile cu PDL, și a declarat că "astăzi, în deschiderea Delegației Permanente, am anunțat că voi candida la președinția PNL. Am cerut o derogare de vechime. Cred că reația colegilor a fost una foarte bună. Ne pregătim pentru Congres". 

Îi va avea adversari pe senatorul Ioan Ghișe. Potrivit Antena 3, deputatul Ludovic Orban, care și-a anunțat din timp dorința de a candida la șefia PNL, s-a retras. 

După alegerile europarlamentare, el și-a dat demisia din funcțiile pe care le avea în partid. A rămas doar membru. VEZI și: Klaus Iohannis a demisionat din funcțiile din PNL

Klaus Iohannis a explicat, miercuri: "Am fost foarte supărat pe rezultatul la europarlamentare din Sibiu. Acum vorbim despre cum continuă PNL și eu cred că va continua foarte bine".

Întrebat dacă mai este sau nu Crin Antonescu candidat la PREȘEDINȚIA României, Klaus Iohannis a răspuns: "Nu discutăm despre o candidatură la Președinție, ci despre când și cum vom organiza Congresul Extraordinar mai bine". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel