KLAUS IOHANNIS lucrează pe cont propriu, spune Ion Cristoiu

Ion Cristoiu este de părere că renunțarea lui Crin Antonescu la prezidențiale se datorează mașinăriei lui Traian Băsescu, a serviciilor, dar și a lui KLAUS IOHANNIS. În opinia analistului politic, KLAUS IOHANNIS va conduce viitorul partid de dreapta.

 "Crin Antonescu s-a confruntat cu o mașinărie din care face parte Traian Băsescu, unii lideri PNL, PDL, KLAUS IOHANNIS, serviciile. Domnia sa nu a renunțat, era sigur că există forțe care au acest interes ca unificarea dreptei să se face sub KLAUS IOHANNIS și nu sub Crin Antonescu.

Citește și: Klaus Iohannis: "Gest unic, în ultimii 24 de ani"

Este un interes național ca PDL și PNL să funcționeze într-un partid sub conducerea lui KLAUS IOHANNIS. E clar după decembrie 1989 că avem un alt partid de forța PSD, să nu mai avem această disproporție pe scena politică. E un obiectiv național, unificarea dreptei. Numai că aici, PDL nu vroia să discute decât cu KLAUS IOHANNIS, președinte PNL și candidat la președinție, există un interes nu doar al lui Traian Băsescu, ci și al nostru.

Citește și: Crin Antonescu analizează o CANDIDATURĂ surpriză la PREZIDENȚIALE a "domnului altcineva"

Crin Antonescu și-a dat seama că KLAUS IOHANNIS lucrează pe cont propriu. Domnul Antonescu a recunoscut că anunțul făcut de Klaus Iohannis privind demisia din funcția de prim-vicepreședinte l-a lăsat ca la o pană de curent. KLAUS IOHANNIS va fi candidatul dreptei și președintele noului partid, deocamdată sondajele, popularitatea domniei sale spun că el să fie vedeta acestui nou partid. Pe partea stângă, se intuia, dacă domnul Ponta nu a fost chiar informat. Pe partea stângă se caută un candidat mai puțin pesedist, mai independent", a declarat Ion Cristoiu.

Citește și: Chirieac spune că Antonescu l-a îndepărtat pe Ponta de Cotroceni prin renunțarea la Președinție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel