Antonescu despre o surpriză la prezidențiale: DOMNUL ALTCINEVA

Crin Antonescu, Vasile Blaga
Crin Antonescu, Vasile Blaga

Liberalul Crin Antonescu, care a renunțat la conducerea interimară a PNL și la candidatura pentru Președinție, a vorbit despre candidații surpriză la alegerile prezidențiale. A precizat două nume. 

Crin Antonescu, invitat la DC News LIVE, a vorbit despre alegerile prezidențiale și despre un candidat surpriză. 

Domnul altcineva, candidat la prezidențiale

Întrebat dacă vede posibilă apariția unui candidat supriză la alegerile prezidențiale, a "domnului altcineva", a unuia care să întoarcă jocurile, Crin Antonescu a răspuns: "Nu. Răspunsul meu e nu. Nu pot să vă spun cine câștigă Președinția, nu pot să vă spun cu siguranță nici măcar cine va fi în turul doi, eu nu fac declarația asta de boxeri, că eu sigur, eu voi fi. Un alt nume în afară decât cele vehiculate de până acum nu poate să existe decât în speranțele unor suporteri de-ai domnului Băsescu care au dat într-un fel de magie, adică își pun speranțele că o să se mai întâmple iar o vrajă". 

VEZI și: De Ce a RENUNȚAT ANTONESCU să candideze la PREȘEDINȚIE 

Klaus Iohannis și rocada din PNL

Cât despre Klaus Iohannis, candidat la prezidențiale, Crin Antonescu a spus că: "Iohannis e un nume vehiculat, e un nume de patrimoniu deja în aceste ipoteze, dar, pe de altă parte, vă spun clar că Iohannis nu va fi, nu dorește să fie candidat și nu avem acestă ipoteză cu rocada. Asta-i comică cu rocada. Dacă s-a întâmplat, sunt eu de vină și cu Iohannis să ne bănuiți de asemenea găinării și pe noi?".

Mugur Isărescu, candidat supriză?

Despre Mugur Isărescu, Crin Antonescu a spus că "dacă ar apărea să candideze, ceea ce eu nu cred, nu ar fi acea surpriză absolută. Mugur Isărescu este o candidatură ipotetică despre care s-a vorbit. Nu cred că o să candideze pentru că eu cred așa: că domnul Băsescu a insistat mult pe lângă domnul Isărescu să-și asume o candidatură pe partea domniei sale, ceea ce domnul Isărescu n-a făcut. Apoi s-a apucat domnul Ponta să dea la lopată puternic să-l convingă pe domnul Isărescu. Domnul Isărescu-  poate mai tentat să piloteze puțin mașina PSD. Ce și-ar fi dorit cineva ca domnul Isărescu: eu candidez, dar nu suport campania electorală, pentru că domnul Isărescu a fost aproape traumatizat de campania din 2000. Într-o campanie, treci prin niște situații ușor neplăcute. Sigur, cu o mașină, care putea fi USL, pentru că domnul Ponta asta pregătea de pe atunci, cred eu, nu prea îți faci campanie. Și cu PSD vine destul de comod, dar nu s-a dus, pentru că s-a gândit că l-a refuzat pe Băsescu, se supără omul ăla, acum dacă l-a refuzat pe Ponta, nu se întoarce la Băsescu, ca să nu-l supere pe Ponta". 

VEZI și: Chirieac spune că Antonescu l-a îndepărtat pe Ponta de Cotroceni prin renunțarea la Președinție

Crin Antonescu a revenit la Klaus Iohannis: "Noi cu Iohannis suntem oameni serioși. Niciunul nu se va îmbolnăvi și dacă unul dintre noi plânge, în privat, nu la televizor". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel