Klaus Iohannis, imaginile serii de la Sofia

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a participat, miercuri, la reuniunea informală a Consiliului European ce are loc la Sofia.

Pe pagina oficială de Facebook a președintelui Klaus Iohannis au fost publicate o serie de fotografii, însoțite de următorul mesaj: "La Sofia, împreună cu liderii europeni prezenți la reuniunea informală a Consiliului European".

"Pe agenda reuniunii informale a Consiliului European de miercuri, 16 mai a.c., se află subiecte care vizează domeniile digital, cercetare şi inovare. În plus, pe fondul evoluţiilor recente în plan internaţional, se va discuta despre situaţia privind retragerea Statelor Unite ale Americii din Planul Comun şi Cuprinzător de Acţiune (JCPOA), dar şi despre decizia adoptată de SUA privind instituirea unor taxe vamale la importurile de oţel şi aluminiu", transmite Administraţia Prezidenţială într-un comunicat.

Pe agenda reuniunii informale a Consiliului European se mai află subiecte care vizează situaţia privind retragerea Statelor Unite ale Americii din Planul Comun şi Cuprinzător de Acţiune (JCPOA), dar şi despre decizia adoptată de SUA privind instituirea unor taxe vamale la importurile de oţel şi aluminiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel