Klaus Iohannis, bicicletă. Firea, REPLICĂ pentru președinte

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea i-a dat replica lui Klaus Iohannis după ce președintele s-a plâns de traficul aglomerat din București. Ea l-a întrebat pe președinte dacă ar dori un schimb de joburi. 

Gabriela Firea spune că problemele din București sunt mult mai complexe decât cele din Sibiu, care are populația "cât jumătate dintr-un sector al Bucureștiului."

"Am ascultat declarația domnului președinte Klaus Iohannis. Apreciez că folosește bicicleta, sper că nu doar în acest scop, de a se întâlni cu presa la Arcul de Triumf, pentru că și eu și familia mea folosim bicicleta. Aș mai adăuga faptul că este regretabil modul în care domnul președinte, ca fost primar al Sibiului, face astfel de afirmații ca o persoană care nu cunoaște din interior administrația publică locală. Domnia sa a spus explicit că se impun măsuri și investiții în infrastructura de trafic. Îl informez respectuos pe această cale și o să-i transmit pe această cale toate documentele care arată eforturile pe care le-am depus ca problemele din trafic să-și găsească rezolvare. Problema cu traficul nu este de acum, de când a devenit Gabriela Firea primar. Noi am încercat prin Planul de Mobilitate Durabilă să deblocăm toate aceste probleme. Nu se poate compara Bucureștiul cu Sibiul, care are doar 150 000 de locuitori, cât are jumătate dintr-un sector al Capitalei. Sunt probleme complexe si nu se poate face referire la ele ironic, în treacăt, în plimbarea bicicletei. Domnul președinte ar dori un schimb de joburi? " a spus Gabriela Firea la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel