Kim Jong-Un, în stare FRAGILĂ. Liderul, dat dispărut!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un are o stare de sănătate complicată, după o operație la inimă de la începutul lunii.

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un are o stare de sănătate complicată, după o operație la inimă de la începutul lunii, transmite The Sun.

O sursă cu cunoștințe directe ale situației a povestit pentru CNN că Statele Unite monitorizează informațiile sănătății conducătorului Coreei de Nord.

Kim Jong-Un a ratat serbarea zilei de naștere a bunicului său, Kim Il Sung, pe 15 aprilie, ridicând semne de întrebare despre starea sa de sănătate. El a fost văzut ultima dată pe 11 aprilie, la o întâlnire de guvern.

Operație la inimă

Conducătorul Coreei de Nord se recuperează la o vilă, în orașul Hyangsan, după ce a efectuat „o operație cardiovasculară" pe 12 aprilie, a raportat agenția de știri sud-coreeană Daily NK.

Sănătatea lui Kim Jong-Un s-a deteriorat în ultimele lumi din cauza fumatului, obezității și muncii fără limită, se mai arată în raportul Daily NK.

Probleme încă din august 2019

„Eu înțeleg că se chinuie (cu probleme cardiovasculare) din luna august a anului trecut, dar situația s-a înrăutățit după mai multe vizite pe muntele Paektu", a transmis o sursă pentru agenție.

Kim a mers direct la spital după ce se întâlnise cu conducerea Partidului Muncitoresc Coreean, pe 11 aprilie, fiind văzut în public ultima oară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel