Kim Jong-un a cerut ASASINATE

Președintele nord-coreean Kim Jong-un le-a cerut trupelor să asasineze înalți demnitari guvernamentali sud-coreeni dar și forțe armate din Sud.

Anunțul a fost făcut în timpul unei inspecții a liderului de la Phenian la o bază de operațiuni speciale a Armatei Populare, scrie Agerpres.

El a dat asigurări că ”luptătorii batalionului au misiunea fundamentală de a termina cu mizeria umană (...) care ocupă funcții importante în Chongwadae (reședința președintelui sud-coreean), cu guvernul-marionetă și cu armata Coreii de Sud”, arată un comunicat nord-coreean.

Dictatorul a continuat, menționând că are ”speranța și convingerea că luptătorii batalionului au misiunea importantă de a înjunghia în inimă dușmanii cu cuțite ascuțite și de a le rupe spatele” fiind convins că ei ”vor îndeplini cu succes misiunea lor onorabilă de luptă”.

În comunicat se menționează că acest batalion special ”este o unitate de luptă căreia comandantul suprem (nr. Kim Jong-un) îi atribuie o importanță specială și în care are deplină încredere”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel