Urmărește emisiunea live


Kanye West, lansare cu HUDUIELI. Afirmație cutremurătoare fără nicio DOVADĂ

Rapperul Kanye West a fost huiduit la evenimentul de lansare a candidaturii la preşedinţia SUA. 

Rapperul american Kanye West a făcut duminică o serie de comentarii controversate şi confuze în primul eveniment al campaniei sale prezidenţiale, aducând între altele critici la adresa aboliţionistei Harriet Tubman, informează luni dpa. În timp ce vorbea despre structuri de putere care îi afectează pe afro-americani, West a spus, fără nicio dovadă în sprijinul afirmaţiilor sale, că "Harriet Tubman nu i-a eliberat de fapt niciodată pe sclavi, ea doar i-a pus să muncească pentru alţi albi", afirmaţii care i-au făcut pe unii din mulţime să-l huiduie.

Cine a fost Harriet Tubman

Harriet Tubman, născută în sclavie în Maryland, este cunoscută pentru că a înfiinţat aşa-zisa 'Cale Ferată Subterană' (Underground Railroad), o reţea de drumuri secrete şi case sigure care să-i ajute pe negri să fugă din sclavie, în a doua jumătate a secolului al XIX-lea. Ea este considerată o personalitate marcantă a aboliţionismului şi dreptului femeilor la vot.

West, care şi-a anunţat candidatura la preşedinţie pe 4 iulie, s-a aflat pe scenă timp de o oră în Charleston, Carolina de Sud. El era îmbrăcat în ceva ce părea a fi o vestă antiglonţ şi pe care scria Securitate şi avea ras pe cap '2020'. West era vizibil emoţionat atunci când a vorbit despre probleme rasiale.

"Cel mai rasist lucru care mi s-a spus vreodată este acela că în cazul în care Kanye West va candida pentru preşedinţie, el va diviza voturile negrilor", a spus el, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel