"Je suis fanatic", campanie-replică pentru Iohannis: Mă autodenunț

Campionul de K1 Daniel Ghiță lansează o campanie împotriva președintelui României, Klaus Iohannis. Ca replică la declarațiile președintelui referitoare la românii care au semnat pentru modificarea Constituției, Daniel Ghiță a lansat pe Facebook, campania "Je suis fanatic".

”Sunt român si mă autodenunț că sunt un "fanatic religios"!, a scris Daniel Ghiță pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, campionul de K1 consideră că Iohannis ar trebui să se ocupe de alte probleme care sunt în România, nu să acuze românii de fanatism religios.

”Avem un președinte care nu a făcut nimic să oprească defrișările ilegale în România. Nu are alte probleme de rezolvat în România decât să ne acuze de fanatism religios? Nu am nimic cu homosexualii, nu mă interesează viața lor. Treaba lor, dar la noi, în religia creștin ortodoxă există căsătorie între bărbat și femeie. Haideți sa facem o campanie, "je suis fanatic religios", să-i arătăm lui Iohannis că noi suntem forța națională a României, nu mister Kuie Mlauss! Pe mine m-a deranjat modul cum Kuie Mlauss își bate joc de religia noastră. Suntem umiliți...”, a adăugat Ghiță în mesajul postat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel